Internet prezentacija koristi "kolačiće". Nastavkom prelistavanja internet prezentacije saglasni ste sa korišćenjem "kolačića"!

TWINSTAR LIGHT III 600SA je nov vrhunski RGB-W model LED svetla sa punim spektrom. Sa svojim spektrom talasnih dužina od 400nm do 700nm, novi LED daje optimalnu svetlost za rast biljaka. Biljke ostaju zdrave i obojene. Twinstar svetlo optimizira i poboljšava okruženje za rast biljaka i pojačava boju biljaka.

Za Akvarijume od 60 cm do 70 cm dužine (za debljinu stakla do 12 mm)

Karakteristike proizvoda:

LED punog spektra za žive boje

Idealna temperatura svetla za biljke

Promovišu optimalan rast

Pojačava boju riba

Dimenzije: 582mm x 125mm x 17 mm

Temperatura svetla: 6700 Kelvin

Fluks: 3250 lumen

LED živosni vek: 30.000 sati

Radna temperatura: 0° - 35°C

Napon: AC 110 ~ 240V, 50/60Hz

Snaga: 52W

Garancija: 2 god

Proizvođač: TWINSTAR
Cena:
32.00000
/ kom

Uputstvo za upotrebu:

NAPOMENA: Proizvodi SP Serije dostupni samo po narudžbini uz avansno plaćanje uz produžene rokove isporuke!

Aquascaping: projektovanje i uređenje akvarijuma

Radimo projektovanje, izradu i uređenje akvarijuma. Želite da oplemenite svoj prostor Aquascape-om, pozovite nas i daćemo Vam najkvalitetniju ponudu na domaćem tržištu.

Hardscaping: modeliranje hardscape-a

Želite sami da uredite akvarijum, ali niste sigurni kako da izaberete i postavite hardscape (drvo i kamen). Modeliraćemo hardscape zajedno sa Vama ili ćemo ga sastaviti, dostaviti i instalirati za Vas.

Održavanje akvarijuma

Želite divan akvarijum ali nemate vremena da se bavite održavanjem? Pružamo uslugu održavanja akvarijuma koje projektujemo i uređujemo, kao i reparaciju, revitalizaciju i održavanje svih ostalih akvarijuma.

Konsalting

Treba Vam savet, konsultacija, imate problem vezan za akvaristiku – stojimo Vam na raspolaganju. Saveti putem telefona i mejla su besplatni za redovne klijente.