Internet prezentacija koristi "kolačiće". Nastavkom prelistavanja internet prezentacije saglasni ste sa korišćenjem "kolačića"!

 

Akvaristikom se bavimo preko 30 godina. Konkretno, aquascapingom i uređenjem akvarijuma se bavimo 15 godina, uz povremene profesionalne angažmane i uspehe na međunarodnim takmičenjima. S obzirom na naše iskustvo i razumevanje potreba akvarista u Srbiji otvorili smo specijalizovanu online radnju i aquascaping studio sa galerijom akvarijuma.

Naš tim je specijalizovan za aquascaping – umetnost aranžiranja drveća, kamenja i biljaka u akvarijumima i stvaranje podvodnih vrtova u malom ili većem prostoru, u kućama, poslovnim prostorima, restoranima, hotelima. Bilo gde.

The international Aquatic Plants Layout Contest 2009

AAC 2009

 

Aquascaping: projektovanje i uređenje akvarijuma

Radimo projektovanje, izradu i uređenje akvarijuma. Želite da oplemenite svoj prostor Aquascape-om, pozovite nas i daćemo Vam najkvalitetniju ponudu na domaćem tržištu.

Hardscaping: modeliranje hardscape-a

Želite sami da uredite akvarijum, ali niste sigurni kako da izaberete i postavite hardscape (drvo i kamen). Modeliraćemo hardscape zajedno sa Vama ili ćemo ga sastaviti, dostaviti i instalirati za Vas.

Održavanje akvarijuma

Želite divan akvarijum ali nemate vremena da se bavite održavanjem? Pružamo uslugu održavanja akvarijuma koje projektujemo i uređujemo, kao i reparaciju, revitalizaciju i održavanje svih ostalih akvarijuma.

Konsalting

Treba Vam savet, konsultacija, imate problem vezan za akvaristiku – stojimo Vam na raspolaganju. Saveti putem telefona i mejla su besplatni za redovne klijente.