Internet prezentacija koristi "kolačiće". Nastavkom prelistavanja internet prezentacije saglasni ste sa korišćenjem "kolačića"!

TWINSTAR LIGHT II B Line 20B je nov RGB model LED svetla koju pruža sjajne performanse uz inovativni dizajn. Ultra tanko elegantno svetlo daje prave i žive boje uz talasne dužine pogodne za rast biljaka uz isticanje boja riba i biljaka, a naručito mahovina, Anubia i Bucephanadri.

Za Akvarijume od 20 cm do 30 cm dužine (za debljinu stakla od 3 do 10 mm)

Karakteristike proizvoda:

LED punog spektra za žive boje

Idealna temperatura svetla za biljke

Promovišu optimalan rast

Pojačava boju riba

Dimenzije: 180mm x 60mm x 17 mm

Temperatura svetla: 7500 Kelvin

Fluks: 840 lumen

LED živosni vek: 30.000 sati

Radna temperatura: 0° - 35°C

Napon: AC 110 ~ 240V, 50/60Hz

Snaga: 11W

Garancija: 2 god

Dolazi sa kontrolerom za podešavanje trajanja i snage svetla.

Proizvođač: TWINSTAR
Cena:
5.00000
/ kom

Aquascaping: projektovanje i uređenje akvarijuma

Radimo projektovanje, izradu i uređenje akvarijuma. Želite da oplemenite svoj prostor Aquascape-om, pozovite nas i daćemo Vam najkvalitetniju ponudu na domaćem tržištu.

Hardscaping: modeliranje hardscape-a

Želite sami da uredite akvarijum, ali niste sigurni kako da izaberete i postavite hardscape (drvo i kamen). Modeliraćemo hardscape zajedno sa Vama ili ćemo ga sastaviti, dostaviti i instalirati za Vas.

Održavanje akvarijuma

Želite divan akvarijum ali nemate vremena da se bavite održavanjem? Pružamo uslugu održavanja akvarijuma koje projektujemo i uređujemo, kao i reparaciju, revitalizaciju i održavanje svih ostalih akvarijuma.

Konsalting

Treba Vam savet, konsultacija, imate problem vezan za akvaristiku – stojimo Vam na raspolaganju. Saveti putem telefona i mejla su besplatni za redovne klijente.