Internet prezentacija koristi "kolačiće". Nastavkom prelistavanja internet prezentacije saglasni ste sa korišćenjem "kolačića"!

Tropica Plant Growth Specialised Fertilizer je nova generacija svetski poznatog proizvođača prihrane Tropica, koja se bavi uzgojem ukrasnog bilja.

Prihrana je osmišljena na temelju dugogodišnjeg iskustva i znanja stečenih kroz iskustvo u razmnožavanju biljaka. Sadrži sve esencijalne hranjive materije uključujući i azot (NO3) i fosfor (PO4) za održavanje zdravog i lepog rasta akvarijumskog bilja. Sigurno je za sve akvarijumske organizme.

Karakteristike:

Sadrži azot (NO3) i fosfor (PO4).

Specialised Fertilizer sadrži hranjive materije koje biljke troše brzo i trajnom upotrebom spriječavate zastoj u rastu bilja i probleme sa algama.

Pošto sadrži azot i fosfor prihrana je idealna za gusto ubiljene akvarijume sa manjim brojem riba ili čak bez njih, gdje bilje može ostati bez azota i fosfora koji bi inače dobijali od riba (nepojedena hrana, izmet).

Prihrana je dizajnirana za opskrbljivanje bilja sa dovoljnim količinama azota i fosfora u pravilnim rezmerama, čime se osigurava najefikasnijaa apsorpcija hranjivih materija kroz lišće i omogućava bujan rast svih tipova akvarijumskog bilja.

Zbog posebne homogene strukture prihrane pogodna je za automatizovane sisteme sa dodavanjem prihrane kroz različite tipove dozirnih pumpi.

Proizvođač: Tropica
Cena:
1.80000
/ kom

Uputstvo za upotrebu:

Specialised Fertilizer preporučuje se dodavati 5 ml na 50 l vode nedeljno ili u skladu s potrebama svakog akvarijuma.Ovu dozu je najbolje podeliti na 3 - 4 porcije (npr. svaki drugi dan po 1 ml).

Specialised Fertilizer sadrži, osim elemenata u tragovima i makro elemente. Prihrana je posebno pogodno za korištenje u situacijama kada biljke pokazuju znakove nedostatka hranjivih elemenata ali kod neuravnoteženih akvarijuma gde je već prisutan problem sa algama, zbog dodavanja makroelemenata potstiče rast algi.

Specialised Fertilizer sadrži azota i fosfor. Doziranje prihrane se preporučuje menjati u skladu sa potrebama svakog akvarijuma. Ako se poveća rast algi odmah smanjiti dozu za 50% i povećati izmenu vode za 50%.

Redovna uporaba i pravilno doziranje Specialised Fertilizer gnojiva vratiti će bujno zeleno lišće biljaka, ali to nije lek kod biljaka gdje već ima odumrlog lišća, to lišće je potrebno odmah ukloniti iz akvarijuma.

Za kvalitetno održavanje se preporučuje se redovna izmena vode u akvarijumu - najmanje 25% vode u 7-14 dana, jer to smanjuje količinu nutrijenata i odstranjujete pore algi, organske ostatke i druge materije koje se akumuliraju u akvarijumu.

Aquascaping: projektovanje i uređenje akvarijuma

Radimo projektovanje, izradu i uređenje akvarijuma. Želite da oplemenite svoj prostor Aquascape-om, pozovite nas i daćemo Vam najkvalitetniju ponudu na domaćem tržištu.

Hardscaping: modeliranje hardscape-a

Želite sami da uredite akvarijum, ali niste sigurni kako da izaberete i postavite hardscape (drvo i kamen). Modeliraćemo hardscape zajedno sa Vama ili ćemo ga sastaviti, dostaviti i instalirati za Vas.

Održavanje akvarijuma

Želite divan akvarijum ali nemate vremena da se bavite održavanjem? Pružamo uslugu održavanja akvarijuma koje projektujemo i uređujemo, kao i reparaciju, revitalizaciju i održavanje svih ostalih akvarijuma.

Konsalting

Treba Vam savet, konsultacija, imate problem vezan za akvaristiku – stojimo Vam na raspolaganju. Saveti putem telefona i mejla su besplatni za redovne klijente.