Internet prezentacija koristi "kolačiće". Nastavkom prelistavanja internet prezentacije saglasni ste sa korišćenjem "kolačića"!

Flourish Trace™ pruža široku paletu mikroelemenata, koji su neminovno potrebni za dobar rast i zdravo bilje. Najčešći razlozi, da se mikroelementi iscrpe su upotreba biljaka, oksidacija i taloženje. Zadnja dva procesa se odvijaju većom brzinom nego kod ostalih hranjivih materija. Zbog toga je veoma bitno uspostaviti njihovu normalanu i dobru količinu. Flourish Trace™ se može upotrebljavati samostalno ili u kombinaciji sa Flourish™, kada se dobijaju još bolji rezultati.

Proizvođač: Seachem
Cena:
1.10000
/ kom

Uputstvo za upotrebu:

Koristiti jedan čep na 80l dvaput nedeljno. Napomena: 5% popusta na komplet Seachem flourish proizvoda (Flourish, Excel, Trace, Advance, Nitrogen, Pottassium, Phosphorus, Iron!

Aquascaping: projektovanje i uređenje akvarijuma

Radimo projektovanje, izradu i uređenje akvarijuma. Želite da oplemenite svoj prostor Aquascape-om, pozovite nas i daćemo Vam najkvalitetniju ponudu na domaćem tržištu.

Hardscaping: modeliranje hardscape-a

Želite sami da uredite akvarijum, ali niste sigurni kako da izaberete i postavite hardscape (drvo i kamen). Modeliraćemo hardscape zajedno sa Vama ili ćemo ga sastaviti, dostaviti i instalirati za Vas.

Održavanje akvarijuma

Želite divan akvarijum ali nemate vremena da se bavite održavanjem? Pružamo uslugu održavanja akvarijuma koje projektujemo i uređujemo, kao i reparaciju, revitalizaciju i održavanje svih ostalih akvarijuma.

Konsalting

Treba Vam savet, konsultacija, imate problem vezan za akvaristiku – stojimo Vam na raspolaganju. Saveti putem telefona i mejla su besplatni za redovne klijente.