Internet prezentacija koristi "kolačiće". Nastavkom prelistavanja internet prezentacije saglasni ste sa korišćenjem "kolačića"!

Flourish Advance™ je prirodni biološki pojačivač rasta biljaka. Njegova napredna formula sadrži fitohormone, minerale i hranljive materije koje stimulišu rast korena i izdanaka biljaka. Fitohormoni su prirodne substance koje igraju ključnu ulogu u velikom broju procesa od podele ćelija do formiranja meristema, fotosinteze, formiranja lišća i rasta korena. Ako se koriti redovno poboljšava i absorbciju minerala i pojačava otpornost na bolesti. Nije toksično i potpuno je bezbedno za biljke i vodene organizme. U prvih 10-14 dana primene stimuliše rast korena, nakon toga vidljivo je i ubrzanje rasta izdanaka.

Proizvođač: Seachem
Cena:
1.80000
/ kom

Uputstvo za upotrebu:

Promućkati pre upotrebe. Koristiti 1čep (5ml) na svakih 80l dnevno.

Napomena: 5% popusta na komplet Seachem flourish proizvoda (Flourish, Excel, Trace, Advance, Nitrogen, Pottassium, Phosphorus, Iron!

Aquascaping: projektovanje i uređenje akvarijuma

Radimo projektovanje, izradu i uređenje akvarijuma. Želite da oplemenite svoj prostor Aquascape-om, pozovite nas i daćemo Vam najkvalitetniju ponudu na domaćem tržištu.

Hardscaping: modeliranje hardscape-a

Želite sami da uredite akvarijum, ali niste sigurni kako da izaberete i postavite hardscape (drvo i kamen). Modeliraćemo hardscape zajedno sa Vama ili ćemo ga sastaviti, dostaviti i instalirati za Vas.

Održavanje akvarijuma

Želite divan akvarijum ali nemate vremena da se bavite održavanjem? Pružamo uslugu održavanja akvarijuma koje projektujemo i uređujemo, kao i reparaciju, revitalizaciju i održavanje svih ostalih akvarijuma.

Konsalting

Treba Vam savet, konsultacija, imate problem vezan za akvaristiku – stojimo Vam na raspolaganju. Saveti putem telefona i mejla su besplatni za redovne klijente.