Internet prezentacija koristi "kolačiće". Nastavkom prelistavanja internet prezentacije saglasni ste sa korišćenjem "kolačića"!

OASE Scaper Line Mineralmix je sredstvo za negu biljaka na bazi kalijuma i mikroelemenata. Stavara idealne uslove za rast biljaka sa intenzivnim bojama. Može se koristiti u akvarijumima sa i bez CO2. Sadrži Mangan, Molibden, Kalijum, Selen, Cink, Litijum i Bakar.

Proizvođač: OASE
Cena:
4.60000
/ kom

Uputstvo za upotrebu:

U akvarijumima sa CO2 5ml na 100l 2 puta nedeljno. U akvarijumima bez CO2 5ml na 100l jednom nedeljno.

Aquascaping: projektovanje i uređenje akvarijuma

Radimo projektovanje, izradu i uređenje akvarijuma. Želite da oplemenite svoj prostor Aquascape-om, pozovite nas i daćemo Vam najkvalitetniju ponudu na domaćem tržištu.

Hardscaping: modeliranje hardscape-a

Želite sami da uredite akvarijum, ali niste sigurni kako da izaberete i postavite hardscape (drvo i kamen). Modeliraćemo hardscape zajedno sa Vama ili ćemo ga sastaviti, dostaviti i instalirati za Vas.

Održavanje akvarijuma

Želite divan akvarijum ali nemate vremena da se bavite održavanjem? Pružamo uslugu održavanja akvarijuma koje projektujemo i uređujemo, kao i reparaciju, revitalizaciju i održavanje svih ostalih akvarijuma.

Konsalting

Treba Vam savet, konsultacija, imate problem vezan za akvaristiku – stojimo Vam na raspolaganju. Saveti putem telefona i mejla su besplatni za redovne klijente.