Internet prezentacija koristi "kolačiće". Nastavkom prelistavanja internet prezentacije saglasni ste sa korišćenjem "kolačića"!

TWINSTAR LIGHT III 600EA je nov RGB-W LED svetlo sa punim spektrom za bogate i žive boje. Dodatno, LED daje optimalnu osvetljnost za rast biljaka. Pod Twinstar LED svetlom boje riba će biti mnogo lepše nego ranije.

Sa svojim spektrom talasnih dužina od 400nm do 700nm, novi LED daje optimalnu svetlost za rast biljaka. Biljke ostaju zdrave i obojene. Twinstar svetlo optimizira i poboljšava okruženje za rast biljaka i pojačava boju biljaka.

Za Akvarijume od 60 cm do 70 cm dužine (za debljinu stakla do 10 mm)

Karakteristike proizvoda:

LED punog spektra RGB-W za žive boje

Idealna temperatura svetla za biljke

Promovišu optimalan rast

Pojačava boju riba

Dimenzije: 597mm x 117mm x 17 mm

Temperatura svetla:7000 Kelvin

Fluks: 2500 lumen

LED živosni vek: 30.000 sati

Radna temperatura: 0° - 35°C

Napon: AC 110 ~ 240V, 50/60Hz

Snaga: 40W

Garancija: 2 year

Proizvođač: TWINSTAR
Cena:
21.90000
/ kom

Aquascaping: projektovanje i uređenje akvarijuma

Radimo projektovanje, izradu i uređenje akvarijuma. Želite da oplemenite svoj prostor Aquascape-om, pozovite nas i daćemo Vam najkvalitetniju ponudu na domaćem tržištu.

Hardscaping: modeliranje hardscape-a

Želite sami da uredite akvarijum, ali niste sigurni kako da izaberete i postavite hardscape (drvo i kamen). Modeliraćemo hardscape zajedno sa Vama ili ćemo ga sastaviti, dostaviti i instalirati za Vas.

Održavanje akvarijuma

Želite divan akvarijum ali nemate vremena da se bavite održavanjem? Pružamo uslugu održavanja akvarijuma koje projektujemo i uređujemo, kao i reparaciju, revitalizaciju i održavanje svih ostalih akvarijuma.

Konsalting

Treba Vam savet, konsultacija, imate problem vezan za akvaristiku – stojimo Vam na raspolaganju. Saveti putem telefona i mejla su besplatni za redovne klijente.