Internet prezentacija koristi "kolačiće". Nastavkom prelistavanja internet prezentacije saglasni ste sa korišćenjem "kolačića"!

WRGB II serija pravljena je za biljne akvarijume. Modernog dizajna. Napravljena je od aluminijuma sa zavrsnom obradom koja smanjuje grejanje lampe i štiti je od rđanja. Chihiros WRGB 2  serija dolazi sa integrisanim komanderom koji omogućava da se preko aplikacije na telefonu podešava paljenje, gašenje, simuliranje svitanja i zalazka sunca kao i spektar boja. Za akvarijume od 60-80cm. Za kontrolu potrebna aplikacija.

Karakteristike proizvoda:

LED punog spektra za žive boje

Dimenzije: 600*140*18 mm

Fluks: 4500 lm

Napon: AC 110 ~ 240V, 50/60Hz

Snaga: 67W

Garancija: 2 god

Proizvođač: Chihiros
Cena:
27.99900
/ kom

Uputstvo za upotrebu:

Za povezivanje kontrolera i telefona neophodno skinuti aplikaciju za Android ili IOS uređaje

Aquascaping: projektovanje i uređenje akvarijuma

Radimo projektovanje, izradu i uređenje akvarijuma. Želite da oplemenite svoj prostor Aquascape-om, pozovite nas i daćemo Vam najkvalitetniju ponudu na domaćem tržištu.

Hardscaping: modeliranje hardscape-a

Želite sami da uredite akvarijum, ali niste sigurni kako da izaberete i postavite hardscape (drvo i kamen). Modeliraćemo hardscape zajedno sa Vama ili ćemo ga sastaviti, dostaviti i instalirati za Vas.

Održavanje akvarijuma

Želite divan akvarijum ali nemate vremena da se bavite održavanjem? Pružamo uslugu održavanja akvarijuma koje projektujemo i uređujemo, kao i reparaciju, revitalizaciju i održavanje svih ostalih akvarijuma.

Konsalting

Treba Vam savet, konsultacija, imate problem vezan za akvaristiku – stojimo Vam na raspolaganju. Saveti putem telefona i mejla su besplatni za redovne klijente.