Internet prezentacija koristi "kolačiće". Nastavkom prelistavanja internet prezentacije saglasni ste sa korišćenjem "kolačića"!

hihiros A PLUS-RGB serija-pravljena je za gusto zasadjenje akvarijume. Modernog dizajna , slim izgleda. Napravljena je od aluminijuma sa zavrsnom obradom koja smanjuje grejanje samo lampe i stiti je od rdjanja. Ima duplo vise led dioda nego A serija. A plus-rgb serija dolazi sa integrisanim komanderom koji omogucava da se preko aplikacije na telefonu podesava paljenje/gasenje, simuliranje svitanja i zalazka sunca kao i spektar boja.

Chihiros lampe nisu dizajnirane da idu pod haubu vec su predvidjene za otvorene akvarijume.Duzina rasvete : 890 mm

Sirina rasvete : 100 mm

Pogodan za akvarijume duzine: 90-110 cm

Jacina svetla: 95 W

Toplota svetla: 8000 K

Lumen: 14,200 Lumen

Proizvođač: Chihiros
Cena:
20.49900
/ kom

Uputstvo za upotrebu:

Za povezivanje kontrolera i telefona neophodno skinuti aplikaciju za Android ili IOS uređaje

Aquascaping: projektovanje i uređenje akvarijuma

Radimo projektovanje, izradu i uređenje akvarijuma. Želite da oplemenite svoj prostor Aquascape-om, pozovite nas i daćemo Vam najkvalitetniju ponudu na domaćem tržištu.

Hardscaping: modeliranje hardscape-a

Želite sami da uredite akvarijum, ali niste sigurni kako da izaberete i postavite hardscape (drvo i kamen). Modeliraćemo hardscape zajedno sa Vama ili ćemo ga sastaviti, dostaviti i instalirati za Vas.

Održavanje akvarijuma

Želite divan akvarijum ali nemate vremena da se bavite održavanjem? Pružamo uslugu održavanja akvarijuma koje projektujemo i uređujemo, kao i reparaciju, revitalizaciju i održavanje svih ostalih akvarijuma.

Konsalting

Treba Vam savet, konsultacija, imate problem vezan za akvaristiku – stojimo Vam na raspolaganju. Saveti putem telefona i mejla su besplatni za redovne klijente.