Internet prezentacija koristi "kolačiće". Nastavkom prelistavanja internet prezentacije saglasni ste sa korišćenjem "kolačića"!

AlgExit je sredstvo protiv zelenih algi u slatkovodnim akvarijumima. Bezopasan je za ribe, bezkičmenjake i biljke.

Proizvođač: Easy Life
Cena:
90000
/ kom

Uputstvo za upotrebu:

Primena i doziranje: Protresite pre upotrebe, dozirajte 10 ml tečnosti na 100 litara nedeljno, četiri nedelje uzastopno za redom. Razdoblje se može produžiti ako alge ostanu ili opstanu njihove pore. Preventiva 5 ml na 100 litara svake nedelje.

Aquascaping: projektovanje i uređenje akvarijuma

Radimo projektovanje, izradu i uređenje akvarijuma. Želite da oplemenite svoj prostor Aquascape-om, pozovite nas i daćemo Vam najkvalitetniju ponudu na domaćem tržištu.

Hardscaping: modeliranje hardscape-a

Želite sami da uredite akvarijum, ali niste sigurni kako da izaberete i postavite hardscape (drvo i kamen). Modeliraćemo hardscape zajedno sa Vama ili ćemo ga sastaviti, dostaviti i instalirati za Vas.

Održavanje akvarijuma

Želite divan akvarijum ali nemate vremena da se bavite održavanjem? Pružamo uslugu održavanja akvarijuma koje projektujemo i uređujemo, kao i reparaciju, revitalizaciju i održavanje svih ostalih akvarijuma.

Konsalting

Treba Vam savet, konsultacija, imate problem vezan za akvaristiku – stojimo Vam na raspolaganju. Saveti putem telefona i mejla su besplatni za redovne klijente.