Internet prezentacija koristi "kolačiće". Nastavkom prelistavanja internet prezentacije saglasni ste sa korišćenjem "kolačića"!

E15 FerActiv đubrivo za bilje sa gvožđem snabdeva sve akvarijumske biljke sa dvovalentnim nutritivnim gvožđem koje mogu odmah koristiti, čime se obezbeđuje lepa, svježa zelena boja. Simptomi nedostatka gvožđa su žuti, staklenasti listovi, uz upotrebu preparata mogu biti potpuno izlečeni, dok mladi listovi još jednom mogu pokazati bogatu, zelenu boju. Gvožđe je od presudnog značaja za sve akvarijske biljke. Potrebno je za stvaranje važnog hlorofila. Bez hlorofila, biljka ne može da vrši fotosintezu. Efekti nedostatka gvožđa odmah su očigledni: mladi listovi izgledaju bledi i žućkasti (hloroza izazvana gvožđem). Napomena: biljke mogu apsorbovati samo dvovalentno "belo" gvožđe. Nažalost, ono nije stabilno u akvarijumu, a brzo se oksidiše tako da postane neefikasno trivalentno "smeđe" gvožđe. Voda sa česme praktično nema gvožđa. Akvarijumske biljke stoga zavise od redovnog snabdevanja gvožđem u vidu preparata.

Proizvođač: Dennerle
Cena:
1.29900
/ kom

Uputstvo za upotrebu:

Svake 4 nedelje (npr. Uvek na 15. u mesecu)

Doziranje: 1 tableta E15 FerActive na 100 litara akvarijumske vode

Aquascaping: projektovanje i uređenje akvarijuma

Radimo projektovanje, izradu i uređenje akvarijuma. Želite da oplemenite svoj prostor Aquascape-om, pozovite nas i daćemo Vam najkvalitetniju ponudu na domaćem tržištu.

Hardscaping: modeliranje hardscape-a

Želite sami da uredite akvarijum, ali niste sigurni kako da izaberete i postavite hardscape (drvo i kamen). Modeliraćemo hardscape zajedno sa Vama ili ćemo ga sastaviti, dostaviti i instalirati za Vas.

Održavanje akvarijuma

Želite divan akvarijum ali nemate vremena da se bavite održavanjem? Pružamo uslugu održavanja akvarijuma koje projektujemo i uređujemo, kao i reparaciju, revitalizaciju i održavanje svih ostalih akvarijuma.

Konsalting

Treba Vam savet, konsultacija, imate problem vezan za akvaristiku – stojimo Vam na raspolaganju. Saveti putem telefona i mejla su besplatni za redovne klijente.