Internet prezentacija koristi "kolačiće". Nastavkom prelistavanja internet prezentacije saglasni ste sa korišćenjem "kolačića"!

SICCE Space Eko + filtere karakterišu:

– jednostavan i praktičan dizajn,

– pouzdanost u radu,

– mogućnost upotrebe kod akvarijuma bilo kojih oblika i veličina,

– pokretanje procesa filtracije za manje od minuta,

– niska potrošnja energije, tihi motori i samoćišćenje koje omogućava duži radni vek samog filtera,

– jednostavno montiranje i lak pristup pumpi.

Obezbeđuju:

– mehaničku filtraciju (specijalni sunđerasti elementi uklanjaju mikročestice, što dovodi do kristalno čiste vode i stvaranja pravilnog okruženja za biološko i hemijsko filtriranje),

– biološku filtraciju (konverzija amonijaka i nitrita (toksičnih za ribe) u nitrate; korisne nitrifikacione baterije pretvaraju štetni otpad u prisustvu kiseonika).

Kapacitet: 700 l/h

Snage: 6 W

Creva: 16/22mm

Dimenzije: Zapramina filtera 5.4l, dimenzije: 360x190mm

Proizvođač: Sicce
Cena:
10.49900
/ kom

Aquascaping: projektovanje i uređenje akvarijuma

Radimo projektovanje, izradu i uređenje akvarijuma. Želite da oplemenite svoj prostor Aquascape-om, pozovite nas i daćemo Vam najkvalitetniju ponudu na domaćem tržištu.

Hardscaping: modeliranje hardscape-a

Želite sami da uredite akvarijum, ali niste sigurni kako da izaberete i postavite hardscape (drvo i kamen). Modeliraćemo hardscape zajedno sa Vama ili ćemo ga sastaviti, dostaviti i instalirati za Vas.

Održavanje akvarijuma

Želite divan akvarijum ali nemate vremena da se bavite održavanjem? Pružamo uslugu održavanja akvarijuma koje projektujemo i uređujemo, kao i reparaciju, revitalizaciju i održavanje svih ostalih akvarijuma.

Konsalting

Treba Vam savet, konsultacija, imate problem vezan za akvaristiku – stojimo Vam na raspolaganju. Saveti putem telefona i mejla su besplatni za redovne klijente.