Internet prezentacija koristi "kolačiće". Nastavkom prelistavanja internet prezentacije saglasni ste sa korišćenjem "kolačića"!

Korišćenje transparentnog creva daje moderan izgled Nature Akvarijuma, koji u osnovi ima tranparentnost. Creva najblje čistiti specijalnom četkom.

Prečnik: 12/16 mm (za 12-13 mm cevi)

Cena je izražena po dužnom metru.

Proizvođač: Green Aqua
Cena:
17500
/ kom

Aquascaping: projektovanje i uređenje akvarijuma

Radimo projektovanje, izradu i uređenje akvarijuma. Želite da oplemenite svoj prostor Aquascape-om, pozovite nas i daćemo Vam najkvalitetniju ponudu na domaćem tržištu.

Hardscaping: modeliranje hardscape-a

Želite sami da uredite akvarijum, ali niste sigurni kako da izaberete i postavite hardscape (drvo i kamen). Modeliraćemo hardscape zajedno sa Vama ili ćemo ga sastaviti, dostaviti i instalirati za Vas.

Održavanje akvarijuma

Želite divan akvarijum ali nemate vremena da se bavite održavanjem? Pružamo uslugu održavanja akvarijuma koje projektujemo i uređujemo, kao i reparaciju, revitalizaciju i održavanje svih ostalih akvarijuma.

Konsalting

Treba Vam savet, konsultacija, imate problem vezan za akvaristiku – stojimo Vam na raspolaganju. Saveti putem telefona i mejla su besplatni za redovne klijente.