Internet prezentacija koristi "kolačiće". Nastavkom prelistavanja internet prezentacije saglasni ste sa korišćenjem "kolačića"!

Čistač peska (sedimenta) za NANO akvarijume.

Mali praktični čistač sedimenta za usisavanje nečistoća u malim akvarijumima. Odvojiva usisna mrežica štiti račiće(kozice) i male ribe od slučajnog usisavanja. Kvadratni oblik omogućuje čišćenje uglova akvarijuma.

Dimenzije: 35 mm (donja dužina) x 125 mm (visina)

U set je uključeno i crijevo 9/12 mm dužine 1,5 m.

Proizvođač: JBL
Cena:
1.40000
/ kom

Aquascaping: projektovanje i uređenje akvarijuma

Radimo projektovanje, izradu i uređenje akvarijuma. Želite da oplemenite svoj prostor Aquascape-om, pozovite nas i daćemo Vam najkvalitetniju ponudu na domaćem tržištu.

Hardscaping: modeliranje hardscape-a

Želite sami da uredite akvarijum, ali niste sigurni kako da izaberete i postavite hardscape (drvo i kamen). Modeliraćemo hardscape zajedno sa Vama ili ćemo ga sastaviti, dostaviti i instalirati za Vas.

Održavanje akvarijuma

Želite divan akvarijum ali nemate vremena da se bavite održavanjem? Pružamo uslugu održavanja akvarijuma koje projektujemo i uređujemo, kao i reparaciju, revitalizaciju i održavanje svih ostalih akvarijuma.

Konsalting

Treba Vam savet, konsultacija, imate problem vezan za akvaristiku – stojimo Vam na raspolaganju. Saveti putem telefona i mejla su besplatni za redovne klijente.