Internet prezentacija koristi "kolačiće". Nastavkom prelistavanja internet prezentacije saglasni ste sa korišćenjem "kolačića"!

GreenWorks TDS metar. Jednostavan za korišćenj digitalni TDS metar. Ima automatsku kompenzaciju temperature. Dolazi u elegantnoj futroli. TDS metar pokazuje ukupno količinu čvrstih materija (TDS) u rastvoru, tj. koncentraciju rastvorenih materija u vodi. Obzirom da rastvorene materije kao soli i minerali povećavaju provodljivost rastvora, TDS metar na osonovu provodljivosti određuje TDS. Rastvorene organske materije kao što su šećeri ili mikroskopske čestice i koloidi, ne povećavaju značajno provodljivost rastvora pa ako TDS metar ih ne uzima u obzir prilikom merenja.

Proizvođač: Green Works
Cena:
2.39900
/ kom

Aquascaping: projektovanje i uređenje akvarijuma

Radimo projektovanje, izradu i uređenje akvarijuma. Želite da oplemenite svoj prostor Aquascape-om, pozovite nas i daćemo Vam najkvalitetniju ponudu na domaćem tržištu.

Hardscaping: modeliranje hardscape-a

Želite sami da uredite akvarijum, ali niste sigurni kako da izaberete i postavite hardscape (drvo i kamen). Modeliraćemo hardscape zajedno sa Vama ili ćemo ga sastaviti, dostaviti i instalirati za Vas.

Održavanje akvarijuma

Želite divan akvarijum ali nemate vremena da se bavite održavanjem? Pružamo uslugu održavanja akvarijuma koje projektujemo i uređujemo, kao i reparaciju, revitalizaciju i održavanje svih ostalih akvarijuma.

Konsalting

Treba Vam savet, konsultacija, imate problem vezan za akvaristiku – stojimo Vam na raspolaganju. Saveti putem telefona i mejla su besplatni za redovne klijente.